FEMEI CONTROVERSATE – Agrippina


Agrippina sa casatorit cu batranul Claudius dupa ce prima lui sotie, Messalina, a fost condamnata cu moartea fiindca l-a inselat pe Claudius cu un alt barbat.

Agrippina, noua sotie, a reusit sa-l determine pe Claudius sa-l adopte pe fiul ei, NERO. Rezultatul a fost, ca dupa un an, Claudius a fost otravit iar Nero a ajuns Imparat la varsta de doar 1 an (!) Fiind prea mic, mama sa, Agrippina i-a tinut locul, declarandu-se “Emporer”. Image

La varsta de 18 ani, Nero a indepartat-o pe mama sa de la conducerea Imperiului Roman si a incercat s-o ucida. Primul atentat a esuat, insa in cele din urma Nero a reusit s-o omoare pe Agrippina chiar in propriul ei pat. La randul sau, Nero s-a sinucis in anul 68 deoarece a fost inlaturat de la putere de catre SENATUL ROMAN.

Agrippina, femeie frumoasa, pasionala, ambitioasa, violenta si dominanta ramane la randul ei una dintre cele mai controversate femei ale ISTORIEI. Pana astazi se crede ca intre Agrippina si fratele ei, CALIGULA a existat o relatie de incest. Tot despre ea se crede ca l-a otravit pe CLAUDIUS. 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s