Nu suntem singuri fiindca D-zeu. e cu noi


Noi, rasa umana, suntem complet in mainile Creatorului nostru. De-a lungul istoriei umanitatii, inregistrate sau neinregistrate, ne-am dezvoltat , am inaintat si am ajuns aici unde suntem acum si anume in “Timpurile moderne”.

Consideram ca realizarile noastre sunt uriase si acest lucru este perfect adevarat, dar cat de mici ramanem in comparatie cu intregul Univers ! 

Calatorim peste tot, in orice parte a planetei noastre, ne scufundam in adancimile oceanelor, trimitem navete spatiale catre Marte si alte destinatii indepartate in galaxie, ramanem, totusi, fara puterea de-a ne apara in cazul in care o “piatra” venita din spatiu ne-ar lovi. Cautam civilizatii extra-terestre, din simplu motiv ca ne simtim singuri. Dar nu suntem singuri si niciodata nu am fost. Asadar, de unde aceasta dificultate de-a ne accepta conditia si de a astepta ceea ce ne este destinat ? Nu vreau sa se inteleaga ca sustin o pozitie pasiva sau ca ar trebui sa refuzam descoperirile stiintifice, nicidecum, insa in propria opinie, mai degraba ar trebui sa ne gasim linistea spirituala, calmul interior si armonia, doarece am fost creati sa traim in armonie cu tot ceea ne inconjoara.

Priviti ce-am facut Planetei noastre, priviti ce-am facut Societatii noastre ! Pamantul se “chinuie” sa-si recapete echilibrum natural in timp ce in atatea tari caderea economica pare iminenta. Dar consideram ca nu este vina noastra, astfel incat continuam sa “infectam” mintile oamenilor, pe scurt, am pierdut orice limita a bunului simt.

Oamenii obisnuiti se simt abandonati intr-un sistem in care conducatorii nu se uita niciodata “in jos”. Deci, aceasta e fericirea mult promisa, acestea sunt magnificele noastre realizari ?

La inceputul acestui secol a fost creata o noua stiinta, numita “Fizica Quantica”. Fizicienii quantici au introdus o ideea noua si controversata si anume ca viata noastra ar fi doar o proiectie holografica. In alte cuvinte, mult simplificat, lumea noastra e doar o iluzie optica, creatia creierului sub implusurile optice. Teoria quantica e atat de izbitoare si in acelasti timp complicata, incat trebuie s-o cititi singuri cu mare atentie, insa ceea ce este de fapt important este recunoasterea stiintifica si acceptarea unui Creator. Daca traim in-tr-un program, atunci cine e designerul acestuia ? Mai pe simplu, ne intoarcem, asadar, la ideea de baza a unui Creator. De fapt, acest lucru ne-a fost spus cu multa vreme inainte. (!) Insusi Albert Einstein a admis ca realitatea e doar o mare iluzie si a fost adeptul credintei in D-zeu. “D-zeu. nu joaca jaruri cu Universul”. In Koran, in sura “Al Hadid” sunt versuri in care se spune ca lumea aceasta a fost special creata pentru noi, ca de fapt, e o iluzie, un fel de joc. Mesajul e atat de clar, incat ne este pur si simplu imposibil sa-l ignoram si este facut cu aprox. 1400 de ani inaintea aparitiei fizicii  quantice. 

Atat de multe evidente in jurul nostru si inca ochii ne sunt legati ? Daca nu, de ce aceasta atitudine auto-distructiva ? Unde vrem, de fapt sa ajungem si ce sa facem “acolo”? Sa creem o inteligenta artificiala, sa creem propria “lume iluzorie”? Adica sa renuntam la aceasta creatie minunata care este lumea noastra si sa imbratisam un proiect imperfect ? Intrebarile pot sa fie de ordinul sutelor, raspunsul e UNUL, SINGUR ” “Accepta-ti conditia si traieste in armonie cu tine insuti si Creatorul tau.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s