STIL SI CONFORT – Covoarele


O casa nu este terminata daca ii lipsesc covoarele si perdelele. Fie ca sunt persane sau nu, covoarele completeaza decorul unui interior, fiind si deosebit de practice, mai ales in sezonul rece.

E adevarat ca daca avem parchet sau gresie pe jos, e recomandat  sa alegem covoare de dimensiuni mai mici, care sa nu acopere  complet design-ul podelei. Culorile covorului vor fi alese tinand cont de draperii, tonurile generale ale tapiteriei dar si de culorile de pe jos.

Daca e sa vorbim despre covoarele persane, atunci trevbuie sa stim ca acestea pot fi manuale sau tesute la masina. Cele mai renumite covoare persane romanesti sant cele de Cisnadie. Covoarele persane manuale, lucrate in noduri din diverse materiale ca lana, matasea sau firele sintetice, necesita luni intregi de munca si fiecare, de fapt are tesuta propria poveste. Dupa cum bine stiti, exista o mare diversitate de modele, culori si demensiuni, o oferta impresionanta cand e vorba despre covoare, insa din totodeauna, omul a fost fascinat de spectacolul pe care covoarele il ofera si poate, tocmai din acest motiv nu putine sunt provestile legate de covoare.

Si ca un spirit de gluma, in incheierea acestuiimages covor 3 articol, v-as intreba :

– Doriti un covor persan normal sau unul zburator?images small carpet 1images small carpet 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s