Cateva secrete din bucatarie


1. – Zaharul caramel pentru glazuri nu se intareste repede daca, dupa ce s-a rumenit, il amesteci cu putin otet sau zeama de lamaie.

2. – Portionati prajiturile cu crema cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa rece si sters de fiecare data.

3. – Pastrati pandispanul si prajiturile cu aluat pufos impreuna cu hartia de copt folosita la preparare si indepartati-o numai in momentul portionarii.

4. – Ca sa nu se usuce, inveliti in folie de aluminiu aluaturile pufoase si pastrati-le timp de 4-5 zilprajiturie.

5. – Ca sa nu se lase la baza aluatului, treceti bucatile de fructe prin faina, pesmet sau gris.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s