DEPARTE DE TARA, CU GANDUL LA FAMILIE


Departe de tara, cu gandul la cei dragi… Cam asa stau lucrurile cu cei mai multi romani plecati peste hotare. Si-au luat inima in dinti sa faca acest pas urias, insa gandurile le raman acolo de unde au plecat si anume ACASA.

Nu le este usor nici celor ramasi departe, caci si ei, la randul lor sunt poate ingrijorati sau stramtorati cu banii… dar ce sa faci ? Atunci cand nu ai absolut nici o alta solutie, cand ai incercat absolut orice ti-a stat in putere si nimic nu ti-a reusit … atunci nu-ti ramane decat o singura solutie : si anume sa pleci in lumea larga si sa-ti incerci norocul…

Ei bine, asa stau lucurile in cele mai multe cazuri iar eu nu fac exceptie de la aceasta regula. Raman totusi, optimista ca ceva se va schimba, poate in viitor. Ceva care sa ne motiveze sa ramanem acolo unde ne-am nascut, alaturi de cei dragi. Ceva pentru MINE dar si pentru VOI !

Pana la o noua postare, JURNALUL ROMANILOR DIN EGIPT va saluta pe toti, indiferent de locul unde va aflati pe pamant. Liniste si pace pentru noi, toti !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s